13 Juni 2010

Tjena folket, jag lever :)! Jag har bara haft en grymt bra helg som varit fullproppad med roligheter, riktigt nice. Har hunnit med att fira mamma och pappas bröllopsdag på Silja Galaxy, dansa med syster till halv 4 på Silja Galaxy, fira E som fyllt år, ha en söt Bella som sovit över, gå en powerwalk på 10 km, fika med Bella & L i Hägernäs samt umgås med älsklingen och hans familj <3. Grym helg helt enkelt :).


Syster och mamma :)


Pappa och jag :)

Vi (pappa, jag och syster) överraskade mamma med en kryssning till Åbo på deras bröllopsdag. Det blev en riktig toppenkryssning om du frågar mig :). Vi började med god middag på "Grillhouse", fortsatte sedan in till scenen och kollade på akrobatik och drack drinkar och avslutade sedan med dans på "discot" till halv 4 (jag och syster i alla fall). Jag och syster hade jätteroligt på dansgolvet trots många fulla människor, men vi körde vårt eget race och träffade på kuppen ett gäng supertrevliga killar som vi dansade med :). Efter några få timmars sömn gick vi vemodigt upp och åt frukost för att sedan lägga oss och sova i 2,5 timme till ;). Med lite mer energi i kroppen blev det lunch och sedan en tur i tax-freen. Köpte med mig lite gott att dricka :). Tack pappa för en superduperkryssning och tack för sällskapet alla tre!

Aja, imorgon är det jobb som gäller. Ska upp vid 6 för att skjutsa pappa till flygplatsen och sedan åka vidare till jobbet. Efter jobbet blir det storhandling och en löprunda. Nu är det jobb hela veckan som gäller, så uppdateringen kommer vara ganska kass, men sånt är livet :).

/Elin 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0