Sommarstädning!


Solen försvann idag :(. Det var så himla fint väder i morse med sol och blå himmel, men lagom till lunch kom molnen. Redovisningen på företaget idag gick bra och bilresan dit och hem också :). Imorgon är det upp till bevis framför några grupper i klassen och vår handledare, efter det har vi sommarlov. Sommarlov innebär att jag lämnar Linköping snart, närmare bestämt på torsdag. Då åker jag hem till familjen i Sthlm och blir kvar där tills v. 29 då jag beger mig mot Gotland. Jag är lite trött på Linköping nu, så det ska bli skönt med lite miljöombyte :).

Aja, när jag kom hem från skolan så var jag enormt trött. Fastnade framför datorn där jag slumrade till en halvtimme, sedan var det dags för mig att fixa lite mat (tonfisksallad) innan träningen. Blev ett pass aerobics idag med min favoritledare, grymt! Nu på kvällen har jag ätit lite mer mat (soppa, äggmacka), städat lite och kollat på tv. Tänkte strax fortsätta lite med städningen en stund innan det är dags att släcka för kvällen.

Morgondagen ska ägnas åt en powerwalk med Angelica på morgonen om hon mår bättre. Sedan ska jag till skolan mellan 13-17 för examinationsseminarium. På kvällen håller vi tummarna för fint väder för då ska jag, Richard, Annika och Thomas sätta oss på NH's uteservering och fira att vi har sommarlov och ska lämna Linköping :). Toppen helt enkelt! Nej, nu måste jag ta tag i lite städning innan jag somnar med datorn igen :P.

Sov gott sedan!
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0