Pyjamas


Såhär snygg är min "pyjamas". Perfekt nu när det är så varmt ute :). Aja, en liten parantes bara ;). Sen senaste inlägget har jag kollat på en del av filmen Förtrollad, väldigt overklig och tjejig. Tyckte inte den var så jättebra, men ett bra tidsfördriv ;). Har även hunnit duscha bort all sand och solkräm för att sedan smörja in mig med min Aleo Vera Bodylotion, kändes skönt mot min lite brända hy.

Dessutom har jag faktiskt hunnit plugga lite. Har läst igenom vårt projektarbete och är riktigt nöjd med gruppens prestation :). Har även skrivit klart min uppgift till arbetet eftersom jag var borta några dagar den här veckan (pga. systers student), men ska läsa igenom och ändra lite i den imorgon när jag vaknar.

Usch, magen är fortfarande lite in och ut :(. Kan ju bero på att jag inte ätit någon riktig måltid på hela dagen :S. Har bara småätit banan, torr fralla, lite chips, vindruvor och gröt under dagen. Imorgon blir det desto mer ;). Jag och Angelica ska nämligen fira att vi varit så duktiga under denna våren. Båda har verkligen skärpt sig med både kost och träning och mår båda mycket bättre nu. Vi har ett schema för morgondagen ;).

Först ska vi börja runt lunch med att lägga oss vid ån och sola. När vi tröttnat på det går vi hem till mig och byter om till gåkläder för en lång powerwalk runt ån. Efter det blir det fika på stan med något gott som kladdkaka eller liknande. Sedan köper vi med oss ingredienser till att göra hemmagjorda hamburgare med guacamole. Avslutar gör vi med godis och film. Snacka om en sjuukt grym dag! Är ni avis?

Nej, nu ska jag och min "oroliga" mage gå och lägga oss och läsa Glamour. Ska försöka varva ner och sova snart. God natt gott folk.

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0