I <3 mina nya shorts!

I inlägget tidigare ville jag ha tips om shorts. När jag sedan gick ut på stan hade BikBok 50% på allt i hela butiken (ska de gå i konkurs?). Det var smockat i butiken och jag hittade massa fint att prova. Köpte med mig två par snygga shorts hem för inga pengar alls, tur att jag inte köpte de jag provade på Gina Tricot. Provade även en supersöt jumpsuit, men lade tillbaka den när jag började fundera på om jag verkligen kommer använda den?! Vad tycker ni om det plagget? Bebis eller modernt? Jag har börjat ångra mig nämligen...

Dagens köp/fynd:

Gråa shorts. De kändes lite mer eleganta och uppklädda. Snyggt med randigt linne, men tänkte även matcha med min svarta topp med puffärmar. Dessa ramlade jag på när jag stog i den superlånga kön och provade dem under klänningen. Kostade så mycket som 50 kr efter rabatten, 50 kr!!!


Ljusa jeansshorts. Så snyggt! Kommer bli skitsnyggt till stranden med bikini, linne och flipflops samtidigt som det funkar snyggt när man går ut och festar med höga klackar och en genomskinlig blus. Varannan tjej på stan hade jeansshorts på sig idag, men men...så får det vara :P. Dessa kostade bara 125 kr efter rabatten. Snacka om fynd!

Jag är SÅ glad för dagens inköp. Herregud, två par shorts för under 200 kr. De jag provade på GT kostade 299 kr och de var fulare än de ljusa :P. Är glad :). Om vädret håller i sig imorgon blir det nog gråa shorts, svart topp med puffärm och converse. Snyggt och bekvämt.

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0