Busy!

Idag har det varit en ganska busy dag. Stannade kvar lite för länge i sängen i morse, så kom iväg till Tornby ganska sent. Väl framme på Ikea kommer jag på att jag glömt massa checkar och liknande som jag skulle handla på ICA Maxi för, så jag går en vända inne på Ikea och hoppar sedan på bussen igen. Springer bara upp och hämtar det jag ska och dumpar Ikeasakerna (stekpanna, skärbrädor och ungnsvante) och rusar sedan ner till resecentrum igen. Inne på ICA Maxi var det fullt med folk, men jag lunkade runt där och plockade det jag skulle ha med mig hem :).

Kvällen har ägnats åt att städa, städa, städa...med lite avbrott för tv, dator och prata i telefon förstås ;). Käkade pasta med pesto till middag, blev mätt jättesnabbt :(. Sparade resten till en matlåda. Nu ser lägenheten hyfsat fräsch ut inför morgondagens besök. Först ska jag träffa Hannah på förmiddagen för en långpromenad och sedan "fika" hemma hos mig (tänkte bjuda på mackor och te). På kvällen kommer förmodligen Louise hit och kollar tv samt käkar middag här :). Låter riktigt nice!

Har även upptäckt att jag glömt sladden till kameran hemma i Sthlm :(...så nu ligger det lite fina bilder från dagens outfit och mina nya inköp på kameran. Det är då tur att mamma och pappa kommer hit redan på lördag igen, så ni får klara er med gamla bilder en vecka ;). Tänkte även dra igång min träningsblogg som legat på is under sommaren, har helt enkelt inte haft lust att uppdatera om mina sjuttioelva löprundor :P. Till hösten blir det mer variation och jag kommer köra stenhårt med simning, löprundor, steppass, aerobicspass, gympapass, afrodance och styrketräning. Roligt att jag kan variera mig mycket och självklart kommer jag inte göra alla dessa pass varje vecka.


Jag i Örebro.

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0