Jabadabadooooo

God kväll. Jag har hittat min kamerasladd som jag trodde jag hade glömt hemma hos familjen, så i inlägget tidigare ser ni mina fina hoppbilder och mina nya snygga jeans :).

Idag har det varit en ganska seg dag i skolan. Jag och Hannah ska vara reflektiongruppshandledare i höst och idag var det en såkallad utbildning för det. Tror faktiskt hon och jag hade kunnat lista ut det mesta själv, det var nämligen inte riktigt en utbildning utan mer en diskussion. Vid strax innan två fick vi åka hem, så då tog jag mig ner till mataffären för att handla lite frukt och sånt som fattades här hemma. Har även hunnit plugga en del på eftermiddagen :).

Framåt kvällen tog jag med mig min baddräkt och en handduk till simhallen och körde några längder i bassängen, mycket härligt. Har faktiskt lite träningsvärk från afrodansen igår, speciellt i ryggen. Så det fick bli lite bubbelpool också, skön massage för ryggen :). Simmade totalt 1500 m idag, vilket fick räcka eftersom det var första gången efter sommarlovet.

Imorgon är det återigen dags för skola. På morgonen är det grupparbete som gäller och på eftermiddagen föreläsning. Sedan blir det hem och läsa, läsa, läsa samt få i sig lite middag. På kvällen ska jag iväg och fika hos en tjej i klassen :). En fullspäckad dag som vanligt ;). Hela min vecka är fullspäckad med "roligheter";

Torsdag - Reflektiongruppshandledarutbildning (givande?), föreläsning, löprunda och utbildning inför valet.
Fredag - Grupparbete, aerobics och hitta på något med några i klassen.
Lördag - Mamma & Pappa kommer hit :D, vi ska till Ikea och ICA Maxi. Kräftskiva på kvällen och sedan HG. Bella kommer hit <3.
Söndag - Umgås med VÄRLDENS bästa Bella :).



/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0