2 Augusti 2010


God eftermiddag! Jag har haft en riktig slappmorgon :). Lade mig ute på solstolen och läste Åse fast det inte var någon sol ute :P. Plötsligt började det dugga lite och då förflyttade jag mig upp till sängen istället. Där låg jag ett bra tag och läste klart boken, den var lika bra som de andra böckerna. Får slänga upp en recension senare, har ju lovat er en om Elsas Mode först, men det får bli ikväll.

Efter att jag hade läst klart tog jag äntligen tag i projektet "tvätta bilen". Så nu har jag vänt ut och in på hela mammas bil, så den är superfräsch igen :). Det är som tack för att mina föräldrar varit så snälla och lånat ut bilen hela sommaren. Har även hunnit få i mig lite lunch i form av havregrynsgröt, mycket gott. På grund av att jag åkte på en liten förkylning med snuva och ont i halsen till och från har jag bestämt mig för att hoppa 10 km löprundan idag. Känns som det är ett klokt beslut. Dock tänkte jag inte ligga på latsidan och ska strax byta om och gå en runda på 10 km istället :).

Tänkte slänga upp ett inlägg med lite snyggt höstmode från H&M innan jag går ut på promenixen.
/E

Kommentarer
Postat av: Josefin

Hej Elin!



Hoppas allt är bra med dig. Var bara tvungen att skriva en kommentar för du verkar ha läst precis samma böcker som annan denna sommar (läs Elsas mode å Denise Rubergs böcker) Haha.. Hoppas på bättre väder nu. Solen, hallå!



Sköt om dig.



Kram Josefin (PA-gotlänningen)

2010-08-02 @ 18:45:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0