11 Augusti 2010


Den här underbara bilden tog Angelica på mig igår när vi var inne i Visby på kvällen :). Nu befinner jag mig i Stockholm igen efter 2,5 underbara veckor på Gotland. Tyvärr hade vi inte riktigt vädret på vår sida denna gång, men från halv fyra och framåt igår var det väldigt fint. Då passade vi på att lägga oss i bikini och sola i två timmar för att sedan äta god pasta, pesto och kyckling till middag. Vi kunde inte avslutat vår vistelse på Gotland bättre i alla fall, utan den avslutades med att vi tog massor av fina bilder i Visby och åt den supergoda glassen i solnedgången. Underbart!

Idag var vi uppe med tuppen och åkte med båten som tog oss till Nynäshamn. Sedan har vi mest slappat under dagen och ätit pasta med ostsås och bacon för att vi skulle orka springa loppet ikväll (berättar mer i ett separat inlägg). Nu har Angelica somnat här bredvid och jag ska snart göra detsamma, ögonlocken är väldigt tunga. Vi ska båda upp supertidigt imorgon. Angelica ska hem till Mariestad och jag ska till Bellis i Örebro, men först ska vi avnjuta en frukost på Espresso House innan vi skiljs åt :).

Det kommer bli ungefär lika dålig uppdatering som förut, men räkna med att jag försöker slänga upp något i helgen när jag är hos Richard i Linköping. Alla härliga bilder från tiden på Gotland med Angelica kommer upp nästa vecka. Ha det gött så länge!

/E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0