1 Augusti 2010

Shit vad tiden går fort, idag är vi redan inne i augustimånad. Antar att tiden har gått extra fort eftersom jag jobbat 6 veckor under sommaren och bara varit ledig en :(. Aja, jag ska inte klaga. Har två veckors semester kvar och sedan jobbar jag fyra dagar till för att sedan vara ledig i en vecka till och sedan börjar skolan. Jag saknar inte skolan och den stress som jag känner där, men det ska bli roligt att träffa alla igen, komma tillbaka till en vardag med varierad träning och dessutom uppta en kontakt med en mentor som arbetar i Stockholm :).

Igår försökte jag slänga upp ett inlägg innan jag somnade, men internetet dog hela tiden, så det var hopplöst. Idag väckte mamma mig och det visade sig vara sol och blå himmel samtidigt som blåsten hade lagt sig en aning. Så hela förmiddagen spenderade jag ute i solen med en bra bok :). Har även varit iväg med mamma en sväng och handlat lite tidningar för att sedan återigen lägga mig på solstolen. Somnade till och vaknade av att det var tjockt med moln :(, så nu såg jag min chans att få upp lite inlägg här på bloggen ;).

Tänkte bjuda på lite fler bilder från min och Ellens Gotlandsvecka 2010...










Ellen har åkt iväg till Västkusten nu, men det finns en hel del bilder som jag ännu inte har fått. Är spänd på att se de andra :), de kommer upp såfort jag har tillgång till dem. Njut av dessa och de innan så länge ;).

/E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0