Elsas Mode


Sofi Fahrman förknippar man med modeblogg och magasinet Sofis mode. När jag fick veta att hon skulle skriva en bok var jag mycket skeptisk. Jag vet att hon är duktig på sitt jobb och visar mycket fina saker i sin tidning, men skriva en bok? Det kräver ju att man involverar läsaren och får denne att vilja läsa mer och jag förväntade mig ärligt talat ingenting av den här boken. Jag måste säga att jag blev väldigt positivt överraskad.

Boken handlar om Elsa som levt livet i New York, men har på grund av en händelse blivit tvungen att flytta därifrån. Hon flyttar tillbaka till sin hemort Borås, men flyttar lika snabbt vidare till Stockholm. Man får följa hennes liv när hon försöker ta sig in på Stockholms modevecka, försöker platsa in bland stureplanseliten och bekantar sig med en känd designer som hon faller för. Samtidigt jobbar hon på ett café, bor hos sin kompis Maria i en liten etta och kommer på fenomenet att starta en blogg.

Boken är spännande och man vill aldrig sluta läsa den. Både Julia och Ellen har läst den innan mig och sagt att den var bra, men jag bestämde mig ändå för att ha en neutral inställning till den för att slippa bli besviken. Det blev snarare tvärtom, jag väntar spänt på när nästa bok dimper ner i bokhandeln :). Det är verkligen en typisk "Elin-bok" som handlar om bloggar, snygga kläder och party. Jag rekommenderar denna bok varmt till alla som är intresserade av det jag berättat om. Ger boken 5 av 5, så sjuuukt bra är den faktiskt ;)!

/E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0