I <3 H&M Autumn 2010

Har ni fått H&M's höstkatalog? Jag har bläddrat igenom den minst fyra gånger och är så imponerad av vad de har att komma med till hösten. Jag är jättesugen på att shoppa massor av fint :). Förra höstens kläder var ingen hit, men i år säger jag bara, plånboken kommer ropa "eko,eko,eko" :P. Tänkte visa er lite av mina favoritkläder med snygga accessoarer och matchningar.

 


Denna snygga outfit skulle jag vilja ha när sommaren övergår till höst. Militärgrönt är HETT i höst och tillsammans med tajt linne i grå nyans, kilklackboots i samma nyans och boyfriendjeans kan det inte bli annat än snyggt. Avslappnat, men ändå supernsyggt.



Snacka om fullpott partyoutfit, denna vill jag mer än gärna ha! Eftersom klänningen är en ända stor accessoar vill jag sätta den i fokus och det gör jag med en enkel skinnjacka (fuskskinn) med puffärmar och enkla, svarta pumps. Ringen är en snygg, men diskret accessoar att ha till. Jag kommer köpa på mig massor av snygga ringar i höst, matcha med allt.



En snygg och lite utstickande vardags- eller festoutfit. Den turkosa bandeau-bh:n lyser diskret igenom den svarta, transpararenta skjortan. Jag matchar det turkosa med ett stort halsband i turkost och "guld", stora halsband fortsätter att vara stort i höst. De coola leggingsen funkar snyggt till en annars ganska diskret outfit och till vardags skulle jag matcha med svarta, låga boots med nitar och till fest turkosa klackar.

Allt detta hittar du på H&M's hemsida. Det finns massor av annat jag är sugen på också, fler exempel kommer :).
/E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0