Vinter 2010

Nu är det Vinter 2010 som gäller för min del. Vad innebär detta lite mer exakt? Jo, det är samma sak som Beach ****. Jag ska alltså träna och äta nyttigt för att bli snygg och "fit" inför vår kommande resa till Thailand :D. Idag, den 23 augusti, har jag gått in i en tvåmånaders nyttighetsperiod ;). Jag hade ju samma sak från januari till mars, se här. Jag ser verkligen fram emot att komma igång med mer varierad träning och dra ner löprundorna till en - två gånger i veckan. Samtidigt vill jag bli av med sötsuget som jag återigen har skaffat mig i sommar, dock har jag fortfarande varit hyfsat duktig och inte stoppat i mig allt för mycket. Nu blir det stenhårt i två månader ;), när jag kommer till Linköping ska det inhandlas massa frukt, hallon, kesella och liknande för att klara av godissuget på kvällarna. Jag lyckades under våren och jag ska lyckas även under hösten.

I våras blev ju resultatet att jag minskade i storlek på kläder, minskade i mått runt hela kroppen och gick ner ganska många kilon i vikt. Nu har jag tyvärr gått upp några kilon igen, men de ska snart försvinna igen ;P. Dock märker jag ingen skillnad på kläder som jag köpte efter min viktnegång vilket känns skönt, då är det bara vågen som spökar ;).

Aja, så nu vet ni vad jag sysslar med de kommande månaderna :).


No more ice cream for me ;)...i alla fall inte på några månader.

Vill även säga att det är supertråkigt att förbjuda sig HELT att inte få äta något onyttigt, därför gillar jag de här tvåmånadersperioderna och sedan har man fyra månader där man fortfarande tänker på vad man äter, men ändå får äta liksom :). Det är ett alternativ som fungerar för en godisgris som mig. Vad funkar för er?

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0