<3 Pappa <3

Såhär innan jag ska gå och lägga mig vill jag hylla en person som betyder så mycket för mig, det är min pappa. Min pappa har i flera år levt med tre kvinnor i hushållet och det kan inte vara lätt att hantera alla våra tonårsproblem och tjejsaker, det har mest blivit mammas uppgift. Dock är min pappa otroligt snäll och generös, han bryr sig otroligt mycket om oss alla. Han förtjänar all credd i världen för att han verkligen försöker förstå oss och begripa sig på hur vi tänker och tycker.

Jag gillar att hitta på saker med pappa, som när vi var ute och cyklade tillsammans på Gotland i somras eller när vi var ute och åt tillsammans i lördags. Det är roligt att umgås med honom, även fast det inte blir så ofta :).

Jag vill även säga att han är så otroligt duktig som har tagit tag i motionerandet och maten under våren, precis som jag. Han har tappat flera kilon och många centimeter i midjan. Han är duktig och går ofta långa powerwalks på dryga milen och även fast han jobbar så himla mycket så har han gått ut i alla fall, en stor eloge till honom för det. Jag har försökt att stötta honom och komma med råd, men han har klarat det så himla bra själv.

Så med detta inlägg vill jag bara säga, älskar dig pappa <3.



/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0