9 Augusti 2010


Kofta - Forever 21
Långklänning - Nelly.com
Ringar - Från Milano, Gina Tricot och en liten butik i Visby

Idag blev det en kombinerad dagens outfit och dagens första inlägg ;). Jag och Angelica hade ju bestämt att det skulle vara bra väder idag, men vad vaknade vi till...jo, mulet och duggregn :(. Vi hoppade lite motvilligt i gåkläder och gick ut på en liten morgonrunda eftersom det inte blir någon cykeltur till och från Tofta idag. Efter promenaden kändes det lite bättre och nu har vi fått i oss lite frukost och gjort oss iordning för en dag inne i Visby :).

Planen är att kolla i lite i affärer, äta lite lunch, äta glass på Glassmagasinet (mmmm...) osv. Ikväll ska vi sedan äta räkor, brieost och köpa med oss nybakat bröd :). Vi hoppas på att det spricker upp ikväll så att vi kanske kan ha lite picknick i solen, ni kan väl hjälpa till att hålla tummarna? Innan maten blir det en löprunda eftersom vi knappt sprungit tillsammans förut och på onsdag är det dags för milen på I form loppet tillsammans.

Aja, dags att packa väskan och gå på toa ;). Hörs när vi hörs :).


Min nya ring (den blåa blomman) som jag köpte i en liten butik inne i Visby. Den andra är från Gina Tricot :). Nagellacket är från elf och är en härlig mörkblå färg.

/E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0