Food

Under de dagarna som Angelica besökte mig på Gotland lagade vi riktigt god, enkel och billig mat. Vi började med att äta på restaurang när hon kom med båten, vi åt på Joda i hamnen. Det är absolut min favoritrestaurang i Visby och deras nachotallrik är underbar och priserna är ganska bra också :). Det var nog den dyra maten vi åt. Annars åt vi bara hemma, mumsigt var det.

Söndag

En väldig enkel, god och mättande middag. Vi köpte ett färdigt pizzakit med deg och tomatsås, sedan köpte vi toppingen och osten för sig. Jag hade skinka och salami på min del och Angelica körde med färska champinjoner också.

Måndag

Räkor...riktigt lyxmiddag tycker jag. Vi köpte faktiskt frysta räkor för runt sjuttio kronor och lät de tina. Jag måste säga att jag var skeptisk, men det var riktigt gott. Vi köpte även nybakade frallor, aioli och majonäs. MUMS!


En underbar Gino. Vi hade melon, nektarin, kiwi, banan och passionsfrukt i och ovanpå hade vi mycket vit blockchoklad. Till det hade vi vaniljkesella.

Tisdag

Pasta, kyckling och pesto. Superenkelt och så himla gott! Detta är något jag kommer äta mycket i höst, jag har blivit lite beroende av pesto :P.

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0