090801

Augusti - Nu går vi mot mörkare tider =(. Nej, så negativa ska vi väl inte vara? Här på ön skiner ju solen, men det blåser en aning.

Mamma och pappa kom med båten i natt, dem har varit i Stockholm över fredagen och lämnat över nycklarna till vårt gamla hus. Så nu är det verkligen bye bye. Tråkigt, men sant. Nu har familjen bestämt sig för att ge sig ut på nya äventyr genom att flytta till en etagelägenhet i Täby. Lycka till familjen =)!

Det blev en sen kväll/natt för mig igår, kom igång med Sex and the City-filmen så sent igår och jag ville ju verkligen se klart den ;). Somnade nog vid strax efter 02. Ganska olikt mig nuförtiden, men eftersom jag börjar 16 idag, så tänkte jag att det inte gjorde något. Nu ligger jag fortfarande i sängen, seg som bara den. Ska snart gå upp och äta lite frukost, sen en promenix i det fina, men blåsiga vädret.

Har självklart bokat upp mig på en massa saker när jag kommer till Stockholm. Det blir middag med E och J dagen då jag och Richard kommer hem (fredag), sen kommer tjejerna på middag (kombinerat med E födelsedagsfest) på lördagen, fika med J på söndagförmiddag. Sen hem tisdagkväll. Måste dessutom börja plugga lite...får försöka göra det snarast! Jag borde tänkt på att det skulle bli mycket när jag kommer hem, hallå, jag har ju alla mina vänner där! Men men, det är bara roligt =). I love it <3.

Nu är det frukosttime. See yá!
/Elin


Bild från helgen med Ellen, vill tillbaka NU!! 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0