090805

Sorry för dålig uppdatering igår! Jag började faktiskt plugga, tro det eller ej. Sen rinde min sötnos B och vi pratade jättelänge i telefon, det var så himla mys <3. Så klockan hann passera halv ett. Med andra ord, det var läggdags direkt efter samtalet ;).

Nu är jag precis nyvaken och ligger och längtar efter Richard, han är på väg hit nu =). Ska bli så roligt, mysigt, underbart att träffa honom igen. Idag är det 1 månad sen vi "skiljdes" åt och det är den längsta tiden vi varit  ifrån varandra. Det har som sagt varit ganska nyttigt, för jag har saknat och längtat jättemycket. Så nu ser jag verkligen fram emot hösten tillsammans =).

Igår blev jag så gott som klar med min packning. Självklart har jag lite kläder uppe fortfarande och saker, men mycket är nedpackat och här kan ni ser ungefär hur mycket det blev...


Usch nu börjar det bli verkligt för mig att jag ska åka härifrån i övermorgon, men samtidigt ser jag fram emot helgen så mycket =)!!! Sen bestämde jag och B en grej som jag också ser så HIMLA mycket fram emot  <3. Men som sagt, det kommer bli tufft att lämna ön =(. Jag försöker se det från den positiva sidan...men det är svårt.

Nu är det dags att kliva upp, fixa iordning sig lite och käka lite frukost =). Sen blir det jobb från 10-19 för min del, så lilla pojken får vänta ett tag, men han klarar sig nog ;)...

/Elin 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0