090818

Gäsp, gäsp, gäsp!
Har haft två helt otroligt roliga dagar, men absolut för lite sömn =(. Som ni vet igår så gick jag ju upp kvart i 5 på morgonen, men sov nästan 2 timmar på tåget. Kom sedan hem och sov i 30 min innan det var dags att ge sig iväg för middagen =). Somnade väl runt halv 1 igår och efter ett tag kom Richard hem (han är också fadder) och då vaknade jag till. Pratade lite och sen somnade jag om igen.

Imorse fick jag då sovmorgon...eller i alla fall om man räknar gårdagens tid (04.45) normalt ;). 06.30 pep mitt larm imorse. Klev upp, hoppade in i duschen och fixade iordning mig. Dagen började med föreläsning 08.15, den första för terminen. Dem gick igenom lite upplägg och sen började dem dra igång lite smått. Tipset jag fått, BÖRJA DIREKT! Usch, blir lite nervös av bara tanken på dessa otroligt intensiva veckor, men det är en viktig kurs. Vi ska läsa Företagsekonomi- och personalekonomi. Det låter sådär roligt, men väldigt nyttigt och användbart. Så vad säger vi, dags att ge järnet?

Efter lektionen så hade jag och A (som var på föreläsningen när A och H tog nollorna på Stadsvandring) en paus, vi fixade lite med kåravgift och liknande (till alla studenter, glöm inte betala!), sen blev det en fika =). Vid 12 var det dags för oss att ta över, så vi åt lunch med nollorna. Sen hade dem sin första föreläsning och då passade jag på att åka hem. Köpte ekonomiböcker av en tjej (bra början!), kollade på tv och käkade lite. Efter det förfest vid Campus, lite gyckel och trevligt sällskap. Tog oss gemensamt från Campus till skogen vid Flamman där det hände spännande saker ;). Lämnade sen över nollorna till de ansvariga faddrarna i vår grupp (A och H) som tog med dem till Flamman ikväll.

Cyklade hem och plockade iordning i vår otroligt röriga lägenhet (Nolle-P = väldigt stökig lägenhet!), så nu ser det okej ut här hemma =). Imorgon är jag faktiskt ledig från allt, så det känns skönt. Planen är att äta lite lunch med A, kanske gå en promenad och sen fira A (som fyller 25!) imorgon kväll. Så det blir lite att göra i alla fall, först en rejäl sovmorgon =).

Nu till kvällens enkla, men fina frisyr.

En enkel knut som jag gjort genom att vrida håret till en boll och satt fast med en massa hårspännen.

Lite popcorn-time och sen sova (!). Ha det fint.
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0