090814

Hello boys and girls! Idag skiner solen här i Linköping. Hur bra som helst =).

Det blev en tidig morgon för mig idag, klev upp halv 7 och åkte iväg för att fixa en "hemlig" grej =P. Berättar mer när det är läge! Kom hem vid strax innan 10. Träffad min morbror för att få nyckeln hem hit (han har varit så snäll och tagit in posten åt oss under sommaren) och som tack fick han Gotlandsmuggar och gotländskt te =). Sen la jag mig i soffan med nya numret av VeckoRevyn. Förresten, ni måst få se att jag fått en del tidningar under sommaren.

Har lite att läsa nu kan man lugnt säga ;). Har redan läst "klart" Glamour och VeckoRevyn, men har hela ELLE kvar =). Yey! Hann även duscha, äta lite lunch och fixa mig innan det var dags för en fika med A. Det var riktigt roligt att träffa henne igen, var riktigt längesen =(. Men nu ska vi ses MYCKET framöver, då det är Nolle-P. Ser verkligen fram emot det!

Har precis kommit hem efter fikat och en runda inne på Gina Tricot. Guuuuud vad mycket snyggt dem har fått in. Inte lätt att gå igenom där utan pengar =(. På saker jag skulle vilja ha NU därifrån är ett par svarta jeansleggings (mina svarta favoritbyxor gick sönder på jobbet i somras), en Elise Ryan-look-alike klänning (OMG!), svart bikerjacka, en halvlång jeansskjorta (som klänning till svarta leggings och pumps), ett midjebälte, ett par tajta jeans/jeansleggings i snygg färg osv. Allt detta skulle typ gå på en 2000 spänn (!). Aja, drömma får man göra! Någon som vill ge mig allt i present? =P

Nej, nu ska jag byta om till en "städ-outfit" eller i alla fall något som är lite lättare att städa i än kjol ;). Vi hörs senare! Och förresten, ikväll kommer B =). Ser VÄLDIGT mycket fram emot att hon ska komma hit. YEY!

Glad Elin eftersom B kommer ikväll och solen skiner!

/Elin

Kommentarer
Postat av: Volke

Om du drar in på antalet tidningar så behöver du mindre studielån

2009-08-15 @ 09:56:43

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0