090823

Ändrade planer igår (!). Istället för att vara hemma och "underhålla" Richard, hans medfaddrar och nollegrupp följde jag med mina klasskamrater på PA-sittningen. En tjej i min nollegrupp blev sjuk och fick feber =(, så jag hoppade in istället för henne =). Och vilken tur att jag gjorde det! Sittningen var jättetrevlig, hamnade mittemot två tjejer i min nollegrupp och bredvid en tjej som jag gått i samma klass med i 6:an. Vi sjöng och skålade, en av de bästa sittningarna enligt mig. Efter sittningen var det mycket dans, snack och en riktigt trevlig kväll! Vandrade hem till mig vid halv 2 och märkte att jag hade enormt ont i halsen. Jag tänkte att det säkert var efter allt sjungande och "skrikande", så jag drack lite varmt vatten med honung och tog en strepsil, sen gick jag och la mig.

Vaknade givetvis med ont i halsen idag igen. Och det var mycket värre än det var i natt =(. Fick kontakta mina medfaddrar om att jag inte kan dyka upp på picknicken som vi skulle haft idag =(. Går upp, fixar mig en kopp varmt vatten med honung och tar en strepsils. Lägger mig framför tv:n och somnar snart om igen. Första gången vaknade jag halv 10 och nu sov jag till halv 14 =S. Jag bara sover och sover och sover, men nu har jag ju i alla fall något att skylla på. Vaknade, fixade mig lite äggröra och keso =). Efter ett tag kom Richard hem igen, då gick vi och handlade lite nödvändigt. Sen har jag mest legat hela eftermiddag/kvällen. Richard fixade pannkakor till middag (Smaskens!). Inte fören vid 21 kände jag att det var dags att fixa lite. Duschade, diskade bort all disk och plockade undan lite. Packade väskan med allt jag behöver inför skolan imorgon, skrev ut alla nödvändiga papper och har lagat matlåda i form av pyttipanna =). Så nu känner jag mig superduktig! 

Sitter här i sängen med en kopp te, den raude.  

Såhär ser det ut när jag dricker te ;). Kopp från ICA Maxi (Visby), tesil från IKEA, te (den raude) från Kränku. Har alltid ett glas iskallt vatten bredvid för att kombinera =).

Känner att halsen känns lite bättre, men jag har fortfarande ont =(. Hoppas det är bättre imorgon för då är det föreläsning som gäller. Börjar inte fören vid 10, så snart tänkte jag krypa ner och sova. Hörs imorgon!
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0