Höstfavoriter 2009

Modekedjorna bjuder på ett stort och varierat utbud av kläder, accessoarer, väskor och skor till hösten. Hösten 2009 kan man välja om man vill vara en MC-girl eller mer 80'talet. Själv kommer jag nog ta lite av varje. Här är några av mina höstfavoriter.


Dem omtalade paljettleggingsen från H&M. Jag tycker dem är jättecoola att ha under t ex. en svart klänning. Jag skulle matcha dem med mina högklackade pumps =). 149:- för dessa goingar!


Även dem här leggingsen som är skinninspirerade med dragkedja är döööösnygga. Dem är supermoderna i höst och kommer från Nelly.com och kostar endast 199:-.

  
En snygg höstväska med någon dragkedjedetalj letar jag starkt efter. Även en brun, mindre väska att ha på stan eller när man går ut är inte heller helt fel ;). 149:- repektive 99:- på H&M för dessa.
  
En snygg väska med nitar eller liknande ligger också högt på shoppinglistan. Denna snygging kommer från Lindex och kostar 249:-.

  
Matchande halsband och armband i silver och med "öglor" kommer stort i höst. Denna kombination gillar jag starkt =). Dem kostar 99:- respektive 60:- på H&M.

Detta är bara några av sakerna jag skulle vilja köpa. Suktar även efter ett par tajta, svarta jeansleggings, en go och snygg kofta, en pälsjacka (fejk), en STOR halsduk osv.
Men nu är det dags för mig att sova. God natt!
/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0