090826

Trött och hungrig! Det är vad jag är nu ;). Sitter och väntar på maten som är i ugnen. Det blir något så gott som kyckling, potatisklyftor och bea-sås =). Mums!

Gårdagen gick snabbt, jag hade två lektioner och mellan lektionerna var jag hemma och sov och pluggade. På kvällen var det sedan dags för München Hoben. Jag säger bara, "överskattat". Det är mitt enda ord om den kvällen! Kom i säng vid ett och sov till strax efter tio, låg och drog mig. Gjorde mig iordning och begav mig till skolan vid strax innan ett. Hade lektion mellan 13 och 15. Sen blev det bara hem och vända. Har tillbringat eftermiddagen med att fika med A =), mys! Längesen vi träffades =(. Det var riktigt trevligt. Vi bestämde också att vi ska gå på bio nästa vecka, så vi ska se Prinsessa före alla andra ;). Ska bli riktigt trevligt! Efter det blev det en runda på stan, det kliade i fingrarna efter flera veckor utan shopping =P. Fixade äntligen min fina klocka igen, så nu är jag glad =).


Min snygga klocka i "Herrmodell". Köpt på Ur&Penn för något år sedan =).

Var även inne en sväng på H&M och prövade paljettleggingsen, dem var verkligen speciella =P. Var och bokade tid hos frissan, äntligen! Köpte linsvätska på Synsam. Mötte upp Richard, gick in en sväng på Gina Tricot och köpte dem svarta jeansleggingsen =). Stannade och köpte med oss lite potatis från affären och nu sitter jag alltså här ;).

Dags för food! Hungrig!
/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0