090821

God kväll allesammans!
Sitter här hemma framför Fridrotts-VM och lyssnar på ösregnet som smattrar mot fönstret. Jag känner mig helt slut efter en dag med att inte göra något alls, bara ligga och slöa i sängen. Har faktiskt gjort några knop idag, jag har fått iväg ett mail (bra!) och jag har diskat samt plockat undan en massa. Så nu unnar jag mig en myskväll =P.

Åååå, vad trött jag är på nollningen på Gymnasiet. Kan inte dem bara hålla tyst? Dem går runt och skriker att dem går på Katedral och det gör dem minst 20 gånger om dagen. Man är väl 15 eller 16 år när man börjar gymnasiet? Dem skriker "Bira, bira, bira, bärs, bärs, bärs"...man får inte ens dricka i den åldern. Jag känner mig som en jobbig morsa, men det börjar faktiskt gå mig på nerverna. Vår nollning, på Universitetet, är inte alls som den här nollningen. Vi försöker göra det välkomnande och trevligt för den nya studenten. Och dessutom respekterar vi omgivningen. Det är gymnasienollningen som får människor som bor i Linköping att titta snett på oss, även fast det inte är vi på univesitetet som är jobbiga. Kan inte bara dessa gymnasieelever förflytta sig till ett öppet fält och skrika istället? Jag börjar faktiskt tröttna nu...

Jaja, till något trevligare. Igår agerade jag fadder igen =) och det var roligt som vanligt. Det började vid 17 och innan det hade jag varit ute och gått, duschat, käkat och slappat. Det blir inte mycket annat än att slappa nu...inte bra! Imorgon har jag i alla fall lite annat att göra =). Men först till gårdagen (hamnar lite ur fokus), vid 17 var det dags för Filosofiska Spelen som vi tyvärr inte vann i år, men våra tävlande var riktigt duktiga =). Även våra cheerleaders var grymma. Det var riktigt roligt att se. Sedan fortsatte det med förfest i märkesbacken och avslutades sedan med Kravallett (Kravall utan "krav på overall"). Jag tillsammans med A var nyktra faddrar igår, så vi stannade snällt tills dem stängde =). Jag hade trevligt i alla fall och våra nollan såg ut att ha roligt, vilket är det viktigaste!

Nu till morgondagen (lördag). Den börjar väldigt tidigt, jag som brukar sova till 12 på dagarna =S. Vid kvart över 8 ska vi samlas då våra nollan ska bjuda PAmp (överfadderiet) på frukost. Sen är det tipspromenad vid 11 som ska bli jätteroligt om det inte regnar dvs. Efter det blir det en fika med A =), var superlänge sen sist! På kvällen ska Richard vara hemma hos oss med alla sina nollan och medfaddrar, jag får väl hålla mig i sovrummet och läsa kurslitteratur då =P. Haha..jag kanske kan socialisera mig?

Har precis fått jättemycket bilder från båtutflykten med E och J som vi gjorde för några veckor sen =). Jag sammanfattar det med ett ord: UNDERBART!


Jag och min underbara Ellen <3


Hela gänget solar och har det gött på en ö i skärgården!


Sötnöt =)


Jag i båten förbi Vaxholm.


Smile <3


Oops! =P


Våra killar ;).


Våra underbara vänner J och Ellen, ni betyder mycket för oss (!).

Ni får se mer bilder lite senare. Nu ska jag fixa mig en kopp den raude och sedan ska jag kolla lite mer på Fridrotts-VM. Spännande final i höjdhopp, tyvärr är svensken borta, men dem andra är superbra. Ha det fint så länge!
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0