090809

Jag lever =)! Jag har bara haft fullt upp ;). Igår hade jag en helt underbar dag och kväll.

Vaknade vid 10, klev upp och åt lite frukost. Sen gjorde jag mig iordning och åkte iväg och besökte Arninge Centrum. Prövade ett par grymma skor på Skopunkten som jag verkligen funderar på =). Fick med mig en kjol från H&M hem och självklart maten till kvällen ;). Kom hem och tog det riktigt lugnt, värmen är inte att leka med. Solade med syster, tränade med syster och målade sen naglarna. Började göra iordning inför kvällen när tjejerna skulle komma.

Vi körde en kombinerad tjejmiddag/födelsedagsmiddag för E som fyller 21 år den 17 Augusti. Men eftersom jag åker till Linköping på tisdag och hon själv åker utomlands över sin födelsedag så firade vi helt enkelt den nu istället =). Vi åt god mat som jag hade gjort ;), sedan bjöd E på en underbart god (tyvärr väldigt mäktig) kladdkaka med After Eight på. MUMS! Vi pratade, drack lite och hade väldigt trevligt. Laddar upp lite bilder nedan som får förklara, men ska snart iväg till bussen och åka till stan för att träffa J över en fika =). Tror jag tar nya kjolen idag...ni får se sen!


Kvällens outfit blev mitt "nya" linne från H&M och min "nya" kjol från Zara =).


En glad Elin hälsar välkomna ;).


Två glada tjejer i form av Elin & E (födelsedagsbarnet). Vi busar lite =).

Mer bilder än så hinner jag inte med nu, dags att fixa iordning mig och köket ;) lite. Mer bilder kommer ikväll =). Ha en fin dag!

/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0