090817

Tiden bara rinner iväg när man har roligt ;)!

Det har inte blivit mycket bloggande här dem senaste dagarna, detta pga besök och Nolle-P.

I helgen har alltså min sötnos B varit på besök =). Hur trevligt som helst. Vi hade en toppen helg som var fylld med skojsiga saker hela tiden. På lördagen var jag på fadderutbildning mellan 13 och 17, sen mötte jag upp B och vi gick tillsammans hem. Handlade lite mat, tacos blev det. Vilade lite och gjorde oss sen iordning. Under kvällen droppade A, H, A, M, S in också =). Jättetrevlig förfest blev det innan vi begav oss på husfest på NH (Nationernas Hus). Det var supertrevligt och vi dansade mycket och träffade mycket trevligt folk!


Kvällens oufit:
Klänning - H&M
Pumps - Din Sko
Armband - MQ och H&M
Halsband - Lånat av B =)


Pumpsen från sidan. Snygga va?


Mina snygga vänner B och A med min drinkblandning ;). Jag har en okänd talang när det gäller att blanda drinkar, så det så =)!


Ibland orkar man inte se normal ut...eller liksom??


M, A och jag =). Gillar verkligen denna bild. (Ser ut som mamma, pappa, barn =P)


Jag och min älskling B <3. Så söt hon är!

Det var lite bilder från lördagkvällen, nu till söndagen. Jag blev väckt av B vid halv 11 (vilket var bra!). Jag rörde ihop och stekte lite amerikanska pannkakor (mums). B gjorde sig iordning för att träffa lite Linköpingvänner, medan jag och Richard tog en runda på stan. Vi köpte lite tyg för att "pimpa" våra overaller innan vi skulle vara faddrar. Kom hem och började med vår lilla pysselstuga. Limade fast bokstäver och lite märken. Så fint så ;). Duschade och möte sedan upp B och hennes vän. Gick till ån och käkade gott, tog en glass efter det och begav oss sedan mot bilen. B och jag åkte hem till Stockholm och jag kom hem strax innan 23 (!). Hade riktigt svårt att somna, så jag somnade väl vid strax efter 24 =S...

...och min klocka ringde 04.45. Usch, vad trött jag var. Gick upp, hoppade i mina kläder och slängde i mig lite frukost. Tog bussen vid halv 6 och var vid centralstation tjugo över 6. Då började jag må illa, RIKTIGT illa =(. Förmodligen pga att jag inte hade sovit speciellt mycket. Jag skulle ta mig till pressbyrån för att köpa mig en dricka, när jag går runt där inne kan jag knappt andas, blir blek och tror att jag (ursäkta!) ska spy ner hela affären. Tar mig ut ur affären, hela kroppen skakar. Har aldrig mått så illa någon gång förut. Tog djupa andetag, gick långsamt och var riktigt rädd att jag skulle spy hela tiden...jättejobbigt! När jag väl satt på tåget somnade jag och sov nästan hela tågresan =). Kom hem, vilade och begav mig iväg till skolan.

Idag började Nolle-P och jag är ju fadder tillsammans med 3 grymma människor i min klass =). A, A och H, jag är så glad =D. Vi visade våra "små" nollor (jag är nästan yngst iaf) runt på Campus och åt lunch tillsammans. Sedan var det en liten paus och då åkte jag hem, pratade lite med Ellen i telefon och somnade sen en stund. Vaknade, hoppade i overallen och faddertröjan, begav mig med A till affären för att handla mat till middagen på kvällen. Så ikväll har vi alltså haft middag, nollan och faddrar. Det var verkligen jättetrevligt och våra nollor är hur goa som helst. Ser VERKLIGEN fram emot dem två kommande veckorna! 

Med dessa ord säger jag god natt och jag kommer dessutom vara rätt upptagen dem kommande dagarna, så vi hörs när vi hörs!
/Elin 

Kommentarer
Postat av: emelie - icke-vegetarian som driver en vegoblogg, går det?

Fin klänning!

2009-08-18 @ 08:14:53
URL: http://vegobloggen.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0