090807

Stockholm =)!
Nu har jag lämnat den underbara ön, Gotland och befinner mig för tillfället hemma hos pojkvännen. Det har varit en lång och intensiv dag för både mig och Richard. Vi har verkligen tagit vara på den här dagen kan man lugnt säga ;).

Vi börjar från "scratch". Jag vaknade av klockan som ringde vid kvart i sju. Hoppade i lite kläder, packade det sista och fixade lite frukost till båten. Sen var det bara att åka till båten vid halv 8. Eftersom det bara var jag och Richard som skulle hem (från familjen) så blev det att jag fick köra på båten =S. Var lite nervös innan, men jag försökte tänka på andra saker ;). Det gick superbra och båtresan till Nynäshamn var lugn och gick jättebra. Vi fastnade givetvis i värsta kön på vägen in till stan, men vi hade inte bråttom, så det var rätt lugnt. Kom hem till lägenheten i Täby, hälsade på syster och åkte sedan och handlade lite mat. Vid strax innan halv 4 hade jag och Richard bytt om och åkte till Åkersberga för att träffa E och J. Vi har haft en helt underbar eftermiddag/kväll med dem. Vi lånade J's båt och åkte ut på Trälhavet. Det var så härligt att åka motorbåt igen, det har jag verkligen längtat efter. E hade varit så duktig och fixat och handlat massa mat som vi åt på en ö bredvid alla finlandsbåtarna =). Det var helt makalöst! Tre av oss badade, känn dig träffad Richard =P...vilket var kallt, men samtidigt skönt. När solen gick i moln åkte vi en tur med båten förbi Vaxholm och kollade lite, sen åkte vi tillbaka hem. Satt på bryggan och käkade melonen som var kvar. Hem och lämna av dem hos J och nu sitter vi hemma hos Richard.

Jag är helt slut efter en tidig morgon och en fartfylld båttur. Men det har verkligen varit en helt underbar dag! Självklart var jag ledsen när jag lämnade Gotland i morse, gick upp på däck och kollade när båten lämnade Visby. Det skar nästan i hjärtat (ååå vad klyschigt det låter, men så sant!). Jag lämnade mitt hem där jag bott i 2 månader, vilket kändes jättejobbigt. Jag älskar mamma och pappas villa på Gotland! Det är ett superfint hus som ligger på ett supervackert ställe. Jag är så tacksam för att jag har fått tillbringa min sommar där, TACK, det betyder enormt mycket för mig! Jag tror att detta förmodligen har varit en av de bästa somrarna i mitt liv, trots att jag varit utan både pojkvän och vänner. Men jag har träffat nya människor, levt ett lugnt liv och bara haft det toppen. Hur kan man inte tycka det är fantastiskt?

Sådär...nu ska jag börja avrunda. Sitter och skriver på pojkens dator, så bilder och allt får ni se imorgon =). Imorgon blir det tjejmiddag med the girls, mysigt. På söndag blir det fika och bio =). Så jag ser grymt mycket fram emot helgen.

God natt!
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0