090811

Det regnar!!!!! För första gången på jag vet inte hur länge. Jag tycker faktiskt att det känns ganska skönt att det regnar, det behövdes för den kvava luften och torra marken.

Idag åker jag hem, hem till Linköping. Jag har varit ifrån min hemstad i 2 månader och det känns ganska bra faktiskt =P. Jag trivs i Linköping, men jag är glad att jag sluppit vara där i sommar. Vi har ju en enormt fin lägenhet, men ingen balkong och väldigt varmt =(. Men nu ska det bli roligt att komma hem till sitt eget! Jag tycker faktiskt att det ska bli lite roligt att ta hand om ett hushåll igen. Tvätta, laga mat och diska (detta tycker jag ska bli hyfsat roligt nu, vi får la se om en vecka...). Färden hem är planerad runt 17 med bil. Har så mycket grejer som ska hem (+ en pojkvän och alla hans saker).

Igår hann jag inte skriva innan jag begav mig iväg. Mami kom hem och sa att resten av familjen skulle åka till Åkersberga för att bada och äta picknick. Så jag passade ju självklart på att snålåka med dem ;). Det blev bara att packa ihop lite grejer och sen åkte vi. Väl hemma hos Richard träffade jag hans familj, jättetrevligt =). Vi pratade, åt god middag och hade jätteroligt. Jag trivs så bra i hans familj! Vi fastnade framför filmen Nicholas Nickelby och den var väl sådär, men samtidigt kunde jag inte sluta titta på den. Den var hemsk, men samtidigt lite småtöntig. Pluggade även lite på kvällen innan vi somnade.

Vaknade vid strax efter 10 idag, åt frukost och hoppade i lite kläder. Begav mig sedan till busshållplatsen.

Såhär såg jag ut när jag väntade på bussen idag. Kjol, linne och solglasögon - H&M. Fransväska - Lindex. Ballerinaskor - Indiska. Weekendbag - Köpt i Paris.

Åkte bussen till centrum där jag gjorde lite ärenden innan jag hoppade på tåget till Täby Centrum. Hoppade av där och bytte till buss som tog mig hem till familjens nya lägenhet =). Lovade er att visa foton på deras fina lägenhet, så det gör jag imorgon! Tar lite bilder innan jag åker. Har hunnit få i mig lite lunch och packat ihop mitt pick och pack igen =(. Det är ett himla farande fram och tillbaka =P.

I helgen kommer B ner till mig och Richard =). Det ska bli jättemysigt. Hon kommer med bussen på fredagkväll och sen åker vi gemensamt hem på söndagkväll i mammas bil. På lördag har jag kick-off med alla faddrar och så inför nollningen som börjar nästa vecka, den börjar 13 och slutar med fest på kvällen (som B ska vara med på!). Det är vad jag har för mig i helgen, ska bli superroligt!

Nu ska jag plugga lite innan det är dags att packa in i bilen och åka till Linköping. Vi hörs nog inte ikväll, jag vill få ordning på allt när jag kommer hem. Imorgon blir det rensning i förrådet och storhandling, samt en massa plugg på eftermiddagen och kvällen. Ha det fint!

/Elin


En glad (inombords ledsen) Elin lämnar Gotland för den här sommaren. Har på mig klänning från BikBok.

Kommentarer
Postat av: emelie

Både klänningen och du ser jättebra ut<3

2009-08-11 @ 15:50:11
Postat av: Volke

Man får gärna hjälpa till med hushållssysslor när man bor hemma hos föräldrarna också.

2009-08-11 @ 19:22:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0