090813

PAUS! Nu har jag tagit ett pausande i mitt pluggande. Jag har pluggat till och från sen klockan 11, så börjar känna mig lite seg i huvudet nu =(. Och vad passar bättre än att blogga lite då ;)?

Har inte så himla mycket att skriva i och för sig. Hade tänkt skriva vad jag önskar mig just nu, men det får bli ikväll när jag känner mig hyfsad klar med allting. Måste ju varva ner innan jag ska sova.

Imorgon blir en rolig och fullspäckad dag, eller kanske inte på morgonen =P. Ska upp tidigt som sjutton och göra en sak, sen vid 12 ska jag fika med A som jag inte träffat på hela sommaren =(. Ska bli riktigt roligt att träffa henne igen! Efter det blir det att ta det lugnt, samt att städa lägenheten. Blir dammsuga, damma och skura golvet. Vill att det ska lukta gott och vara fint här när B kommer på kvällen. Och vid 22 kommer hon med bussen. Då ska jag stå där och vänta på henne =). <3. Ser fram emot en riktig trevlig helg! YEY.


Min älskade B som kommer imorgon =).

Nej, nu ska Richard hjälpa mig lite här. Sen blir det middag, kyckling i någon smarrig sås och ris. Richard som fixar =)! MUMS. Hörs innan sleepytime igen.
/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0