090803

Gäsp, gäsp, gäsp och åter gäsp. Är HELT slut efter förra veckans- och dagens jobb. Är det mänskligt att vara så trött som jag är nu? Imorgon får jag lite sovmorgon, vilket känns välbehövligt =). Känner att jag inte gjort annat än att klaga på hur trött jag varit dem senaste dagarna, men med mycket jobb så blir det tyvärr så =(. Jag ber om ursäkt för det =). Nu kommer ni förmodligen slippa det gnället eftersom jag endast har 1 arbetsdag kvar...

Det är med glädje och sorg som jag slutar i affären (skrev om det igår...). Det är även med glädje och sorg jag lämnar villan. Och även med glädje och sorg jag lämnar Gotland! Usch, jag får ångest av att bara skriva att jag ska lämna ön =(. Idag började jag packa lite smått och insåg då att det börjar närma sig. Har bara 4 nätter kvar här och jag får ÅNGEST. Jag VILL inte åka hem ='(. Samtidigt vill jag det så gärna. Jag vill träffa mina älsklingstjejer och min älskling <3. Jag vill egentligen återgå till vardagen där inte allt är en "fantasi". Jag vill ta tag i min träning ordentligt igen, jag vill ta tag i skolan ordentligt och jag vill leva mitt myssamboliv tillsammans med Richard igen. Men något håller emot, något vill att jag ska stanna kvar här på ön och leva det lugna och harmoniska livet...men vad? Jag ska försöka ta med mig lugnet till Linköping, men jag anpassar mig mycket efter miljön och risken för att jag blir stressad igen är stor och det är mycket negativt. Jag ska försöka planera min tid bättre och inte planera miljoner saker varje dag, så det så!

Nu till min dag ;). Började jobba 8 och slutade 17, alltså en relativt lång dag. När jag kom hem kände jag mig trött och grinig =(, men det försvann ganska fort =). Satte mig ute och pratade med mamma och pappa (som varit på Stora Karlsö inatt). Sen åt vi pannbiff och potatis till middag, det var jättegott. Annars har jag inte gjort så mycket mer än att duscha, packa, kolla lite tv och nu datorn.

Imorgon hoppas jag hinna med lite mer =). Blir först och främst försöka organisera upp min packning så att jag får med mig mitt liv hem igen. Vore roligt om allt det är klart när Richard kommer hit =). Sedan blir det lunch med pappa på Trädgår'n och det ska bli riktigt trevligt. Hoppas även på en lika fin dag som det varit idag så att även jag får sola min bleka hy lite ;).

Jag har suttit inne på Nelly's hemsida och ska man köpa högklackat, ja då ska man göra det där!

  
 
 
Visst är det sjuuuuukt snygga skor? Jag önskar bara att jag kunda ha alla hemma i min garderob ;). Har ju två skäl till att inte ha för höga klackar. Det ena är att jag är 172 och med dessa klackar blir jag "LÅNG" och går om Richard med ett halvt huvud. Det andra är att jag inte kan gå i högklackat och får väldigt ont i fötterna direkt, så det måsta tränas ;).

Från vänster (högst upp): - Jättecoola och supermoderna (det ska vara "klumpigt" i höst) pumps som passar snyggt både till klänning och till att piffa upp jobb-/pluggoutfiten. Dessa kostar endast 399:- och kommer nog sälja slut fort!
- Fina "klackisar" med öppen tå och nitar. Snyggt till att pigga upp en tråkig outfit med =). 299:- för dessa snyggingar.
- Läckra skor med nitar på. Själv älskar jag dem svarta, men tycker dem rosa är riktig coola och vågade. Dem svarta skulle passa perfekt ihop med mitt nya armband. Dem rosa skulle jag matcha med en neutral outfit så att skorna blir som en accessoar och verkligen gör sitt jobb, drar till sig uppmärksamhet! Det gäller att har fixat fötterna, för alla kommer garanterat titta på dem =). 349:-/ paret för dessa goingar! Själv ska jag fundera på dem svarta. Im in love <3.
- Dem berömda SATC-skorna. Sjukt snygga! Har synts på massor av kändisar och är väldigt populära. Dessa kostar 399:- och finns i flera färger.
- Ett par läckra lackpumps är aldrig fel =). Dessa lyser verkligen och jag tycker dem höjer vilken outfit som helst. Jättecoola! 399:- även för dessa.

Det börjar bli dags att sova. Imorgon ska jag skriva om tandblekning...det får ni inte missa ;).
God natt!
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0