090829

Ett litet inlägg innan jag drar på förfest och Fortes (utedisco)!
Sitter just nu och segar mig otroligt mycket =(. Äter keso och paprika till det ett glas juice =). Ikväll blir en lååååång kväll...så jag har förberett mig genom att sova en halvtimme ;), duscha och äta lite.

Nu till min morgon. Vaknade vid halv 10 när klockan ringde. Richard var jättevarm, men jag lämnade honom att sova vidare och begav mig istället till frisören. Här är resultatet =).





Blev faktiskt väldigt nöjd =). Köpte även med mig en produkt som jag visar imorgon för mer volym i håret! När jag var klar hos frissan gick jag hem. Kollade till Richard som visade sig ha 38.8 i feber =( och hostar en del...så jag ringde vårdguiden. Vila, dricka mycket vatten och tvätta händerna (för min del!) var hennes tips. JUST NU verkar det dock som han har blivit lite bättre och då var det över 6 timmar sen han tog en värktablett =). Skönt! Jag bestämde mig i alla fall för att åka till IKANO-huset och införskaffa dem snygga skorna till morgondagens avslutningssittning =). Så nu är dem äntligen mina, och ni får se dem imorgon.

Dags för mig att hoppa i overallen, ett linne och tjocka ytterkläder. För nu är det dags att agera nykter fadder på Fortes! Hörs imorgon!

/Elin


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0