090806

Min pojke är här <3!

Äntligen har jag fått träffa min älskling efter 1 månad =). Känns jättebra att vara tillbaka i hans famn igen ;).

Som ni förstår så var det därför jag inte bloggade igår, men för tillfället ligger plutten och sover, så det är klart man passar på ;). Vädret är HELT underbart idag och planerna är att ta det lugnt, sola, bada och åka lite gummibåt =). Skönt med en slappdag! Sen ikväll ska jag skjutsa iväg mamma och pappa på restaurang och så ska jag och Richard stanna och köpa med oss lite gott hem. Myspys <3!

Igår jobbade jag min sista dag på ICA här i närheten. Det var som sagt ett bra sommarjobb, men det räckte gott och väl nu. Har jobbat och tjänat lite pengar i sommar, vilket känns skönt =). Då har jag lite att leva på i höst. Nu har jag drygt en veckas ledighet kvar, så det ska jag verkligen ta vara på.

Imorgon åker jag hem =(. Jag har börjat komma över ångesten och det känns helt ok att lämna ön (detta säger jag idag, vi får se hur det känns imorgon). Jag har ju trots allt varit här på Gotland i 2 månader och det har varit helt fantastiskt =), men nu är jag redo för nya saker ;). Kanske inte att plugga...men i alla fall något nytt =P.

Nu ska jag hoppa in i duschen innan baby vaknar. Ha en superfin dag runt om i landet!
/Elin 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0