090802

Pigg som bara den! Tyvärr inte =(...Dumt att jag vred på dygnet från fredag till lördag. Somnade ju strax efter 02 och klev upp vid 11. Var i alla fall enormt trött igår när jag somnade, men somnade ändå inte fören vid 12 =(. Så 6 timmars sömn har det blivit i natt. Ikväll MÅSTE bli en tidig kväll om jag ska orka upp imorgon till jobbet.

Med idag är det bara 3 jobbdagar kvar, både roligt och tråkigt =(. Jobbet i sig kanske inte är det roligaste man kan hitta, men jag trivs bra där och tycker att det har varit ett bra sommarjobb. Det tråkiga är att jag har träffat så många trevliga människor som jag inte vill åka ifrån! Det är jobbigast =/. Får komma tillbaka i höst och hälsa på dem alla =). Vore trevligt! Så nästa vecka är jag alltså ledig tisdag och torsdag vilket känns ganska skönt.

Förmodligen blir det lite lunch med pappa på tisdagen =). Jag är skyldig honom en lunch/middag sen två år tillbaka eller något...*skäms*, så nu är det nog dags va?! Tänkte bjuda honom på sallads- eller pastabuffén på Trädgår'n. Ni vet, den jag tjatat om så mycket ;). Sen blir det även till att börja packa ihop mitt pick och pack, och det är en del =P.

På onsdag kommer Richard =). ÄNTLIGEN!!! Är så trött på att bara prata med honom i telefon, vill bara träffa honom NU. På onsdag är det 1 månad sen vi sågs senast. Har längtat massor, men tiden har gått mycket fortare än vad jag trodde. Har jobbat mycket, haft finbesök av tjejerna, haft moster på besök osv. Tiden går fort när man har roligt! Men men, det ska i alla fall bli roligt att träffa min lilla pöjk <3.

NU är det verkligen dags att slänga på sig lite mascara och borsta tänderna. Jobb nästa...fram till 16! Hörs.
/Elin

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0