Tack

...för en trevlig kväll!! Det är roligt när något spontant händer sådär på söndagkvällen :). B sms:ade och frågade om jag hade lust att titta förbi en sväng och det ville jag ju mer än gärna. Skönt att bussen går två minuter ifrån lägenheten och att det inte tar mer än en kvart att ta sig till dem. Hade aldrig orkat om jag hade behövt cykla :P, nu tycker ni säkert att jag är en latmask, men jag har ju som sagt slitit ut min kropp ganska rejält både fredag, lördag och söndag! Mina föräldrar frågade tom idag om jag inte håller på att träna ihjäl mig :S. Jag kanske ger det intrycket på bloggen? Jag tränar faktiskt "bara" 5 ggr i veckan, så jag har två vilodagar...och det är hälsosamt :). Jag kör ju en varierad träning med aerobics, styrketräning och danspass, ibland även några stavgångspromenader om jag har tid över ;).

Nästa vecka åker jag hem till Sthlm på torsdagen och det blir ju kanske inte så mycket träning den veckan...Hade planer på att träna imorgon, men jag fick ett NEJ från pojkvännen till att göra det :P. Isf har jag tränat fredag, lördag, söndag och måndag. Och ni vet ju att jag tränar tisdagar och onsdagar också, så han tyckte inte att det lät som en bra idé. Så imorgon blir det vila och sen får jag dra ut mami, papi och syster på power-promenader i å-berga ;). Då vet ni vad ni har att ser fram emot :P, hahahaha...:). Nej, men får se om jag hinner träna på torsdag eller inte, kanske blir grupparbete innan seminariumet vid tre.

Kan iofs behöva vilan imorgon, börjar få ont i vissa delar av kroppen och jag tror att det betyder att kroppen vill att jag ska ta det lugnt :(. Sånt är livet, man ska inte slita ut sig när man är ung, bara hålla sig frisk och hälsosam ;).

Hade en jättetrevlig kväll hos B :). Vi käkade jättegoda piroger som hon gjort själv, kollade på massa olika tv-program och pratade massor. Efter en stund kom hennes pojkvän och vi pratade ännu mer :). Det var så trevligt såå! Sen fick jag skjuts hem när hon skulle hämta sin syster, S, vid tåget. Så henne fick jag träffa en liten stund :D.

Börjar blii dags för sängtime. Richard väntar på att jag ska krypa ner bredvid honom, så det är väl dags att jag gör det nu. Stackarn ska ju upp redan vid halv 7 :(...Så god natt på er Sverige!

KrAm KrAm

Kommentarer
Postat av: Mamma

Lycka till med att få ut lillasyster!! :P

2009-03-16 @ 18:55:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0