090328

Varberg.
Nu befinner jag mig i Varberg på SPA med mami. För tillfället ligger vi i sängen och kopplar av (mami med en tidning och jag med datorn). Men snart är det dags för lite lunchbuffét.

Igår åkte vi hemifrån mig vid halv 10 och var framme på SPA:t vid 15. Vi började med att kika runt lite och sen bytte jag om till träningskläder och gick till gymet. Körde biceps, axlar och rygg. Sen körde jag Powerplate (vibratorplatta) för första gången i mitt liv, det var lite småläskigt. Jag blev faktiskt ganska chockad över att det var så jobbigt och man började tom att svettas :P. Har en grym träningverk i låren idag. Avslutade passet med att köra någon typ av konditionsmaskin i 20 min och sen mage. I hela 2 timmar höll jag igång :), så skönt. 
Efter det var det bara dags att byta om och bege sig till matsalen för en tre-rätters middag. Förrätten bestod av rökt lax med någon pepparrotsröra och det var helt okej, till varmrätt var det egentligen lamm, men eftersom jag inte äter det fick jag fläskfilé istället. Och till efterrätt var det någon vaniljpudding av något slag, god, men inte så smakrik.
Avslutade kvällen med snacks framför Let's dance (YES för att Magnus vann) och Samantha.

Egentligen skulle vi börjat lördagen med en fotvårdsbehandling, men det hade blivit något fel med bokningen så allt var bokat imorgon istället :(. Så fotbehandlingen är imorgonbitti vid 10, så det är helt okej. Men min massage och mammas ansiktsbehandling låg vid 16 imorgon och då är ju vi nästan hemma igen :P. Så som tur var fanns det en ledig massagetid idag vid 14 för min del, men det mamma ville ha var helt fullbokat :(. Iaf så lämnade vi mobilnumret och begav oss in till varberg för att kolla lite på en marknad och då ringde dem och hade fixat en tid till mamma vid 14. Snacka om service :)!! Så det löste sig tillslut. Sen blir det kanske lite Yoga eller simning ikväll :). Och vi avslutar med en fyra-rätters middag (har aldrig ätit det förut, så det ska bli spännande).

Snart är det time for massage :)

Ha det gott.
P&K

 


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0