090302 - Vad är detta?

Det snöar :'(...eller nu regnar det, men det har snöat enda sen tre idag =(. Jag som vill ha vår...NU!!!!

Var uppe med tuppen i morse, halv 10 =P. A och jag åkte till HU och köpte biljetter till Suntrip på lördag, så det ska blii väldigt trevligt. Vet att B och B ska dit iaf =). Sen hem och slappa + äta lunch. Efter det gav jag mig ut i snöovädret för att lämna in min trasiga cykel (ännu en rolig kostnad...), båda däcken har spruckit. Passade på att gå stavgång i en timme efter att jag lämnat in cykeln och efter det var jag en levande snögubbe =). Blev en runda på stan efter promenaden, lite linsköp och lite mat. På kvällen har jag ännu en gång bara tagit det lugnt och njutigt av livet ;).

Imorgon blir det lite mer effektivt =P. Ska åka med H och C till Norrköping. Vi ska på sightseeing =). Måste sen åka hem på eftermiddagen och hämta min cykel så att jag kan åka till aerobicsen och sen B och S på kvällen.

Provade förresten en jättefin skjort"klänning" på Gina Tricot idag, den kostade bara 149 kr =). Men jag ska fundera på den. Fanns i massa härliga färger. Kanske en rosa till våren? Eller en blå? Haha...får se om jag köper någon.

Ha en bra kväll, dags att sova nu.
Kram

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0