090322

SÖNDAG!!!
Imorgon är det alltså dags att lämna mitt trygga föräldrahem och bege mig till pojkvännen i Linköping. Det är både med saknad och glädje jag säger adjö :). Kommer sakna huset, mitt rum och mina vänner (för dem kommer jag inte träffa på länge...). Mami kommer ner på torsdag till Linköping och sen över helgen ska hon och jag på SPA :). Snacka om lyx!!!

Ser verkligen fram emot en lugn och avkopplande helg. Iofs har detta varit en väldigt lugn helg, känner mig väldigt lugn här hemma. Vet faktiskt inte vad det beror på.
Över påsk ska jag till Gotland och då kommer jag träffa hela familjen och farmor och farfar. Så det ser jag också fram emot.

Idag har vi haft födelsedagskalas för syster och faster. Vi åt hasselbackspotatis, stek och sås. Jättegott. Till efterrätt blev det tårta som var god förutom nötterna, inget som faller mig i smaken. För sig, men inte i :P. Sofie (syster) fick mycket fina och bra presenter. Bland annat Converse och chokladfondeu som hon hade önskat sig, en necessär mm. Och imorgon är det hennes riktiga födelsedag och då får hon nog lite fler presenter :).
 
Nu är det dags för mig att rensa lite skor och plocka bort lite väskor, sen blir det plugg resten av kvällen. Dock blir det läggdags senast 22, då jag ska upp 6.00 *pip*. Får sova på bussen sen ;).
Ha en bra kväll!!
P&K

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0