090309

Jag KLARADE tentan :)! Detta glädjande besked väntade mig när jag kom hem från skolan, guuud vad skönt. Då slipper jag omtentan som ligger på en lördag, och speciellt eftersom jag åker hem den helgen. Så nu har jag bokat biljett hem till Åkersberga :), YEY!!! Mami och Papi here i come :).

Gick upp vid halv elva idag då skolan inte började fören vid 13. Skrev ut alla OH-anteckningar till föreläsningarna, åt frukost bestående av äggröra och macka :) och sen var det bara att göra sig iordning och åka till skolan.
Hade en ganska rörig föreläsning då läraren hoppade över massa OH och vissa nämnde han bara få ord av, krångligt värre! Men men...dags att läsa ordentligt i den otroligt "roliga" boken :(.
Efter lektionen åkte jag hem, diskade och käkade lite. Har stannat inne hela kvällen :). Har ätit pastasallad till middag, läst lite och bara tagit det lugnt. Har även hunnit med ett långt samtal med E och även ett ganska långt med A :).

Snart dags att gå och lägga sig. Har fruktansvärt ont i mitt ben :(, kan knappt gå. Hoppas att det är bättre imorgon så att jag kan gå på aerobics på kvällen. Imorgon blir det grupparbete från 13 till 17, sen direkt träning efter det. Sen middag alltså!

Good night!
P&K

Kommentarer
Postat av: Hugo

Grattis! Skall bi skoj att träffa dig.

2009-03-10 @ 21:11:15

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0