090301

TACK för en supertrevlig helg!! Som ni vet kom syster hit i fredags vid halv sju på kvällen. Då var det dags för middag och sen bio, vi såg Hemma bäst, Borta värst. En helt okej film, väldigt lättsam och ganska förutsägbar, en ganska typisk tjejfilm =P. Men det var trevligt.

På lördagen tog vi bussen till Ikano-huset, kollade i lite affärer och jag handlade lite på H&M. Har äntligen fått guldbonusen efter alla pengar jag spenderade där när jag jobbade...så jag hade 500 härliga kroner att spendera =). Jag gjorde bara av med 350 =). Det blev mjukisbyxorna som jag berättade om tidigare, I <3, och en skjortklänning som sitter hur snyggt som helst. Lägger upp en bild på klänningen senare.

Sen blev det en sväng på IKEA, jag handlade lite nödvändiga saker och så passade vi på att luncha. Vi tar alltid samma sak jag och syster, köttbullar med pommes istället för potatisen ;), tror aldrig vi ätit något annat på IKEA =P. Haha. Avslutade vistelsen på Ikano med en runda på Willys (som vanligt).
När vi kom hem var vi jättetrötta, men kom på att vi glömt köpa choklad till fonduen. Så det var bara på med rubbet igen och ge sig ut i kylan. Passade på att handla med oss lite jordgubbar också, dem var riktigt goda =).
Avslutade kvällen gjorde vi med lite melodifestivalen och lite djävulen bär prada =).

Idag var det bara upp och iväg, lämpa av syster vid tåget =(. Hade gärna åkt med henne, för jag vill hem till mami och papi. Men sen insåg jag ju att dem faktiskt ska jobba och då får jag ändå bara sitta hemma själv...bättre att vara här i Linköping då =). Så kan jag träna, träffa kompisar och plugga. Åker iaf hem om 3 veckor.
Sen var det dags för träning, det vanliga danspasset som är på söndagar. Skönt att skaka av sig lite onyttigheter från helgen =). På kvällen har jag bara slappat och diskat lite, Richard stod för maten, spagetti och köttfärssås blev det.

Imorgon ska jag upp vid halv 10, jag och A ska åka till HU och köpa biljetter till Suntrip som är i helgen. Ska blii roligt att gå på det. Sen blir det en ganska lugn dag, tar den som den kommer. Blir lite stavgång, lite läsning, lite städning...

Måste bara berätta en sak. Vi har ju letat som galningar efter kamerasladden utan resultat. Så syster tog med en gammal hemifrån (tack!) och vi blev jätteglada. Men så idag insåg vi att kamerans batteri var slut, så då skulle vi leta efter laddaren och naturligtvis är den borta nu =(. Gissa vad vi hittade istället!????.......JOOO, kamerasladden =P. Så nu har vi två...Hahahaha...Suck på oss. Nu måste vi bara hitta batteriladdaren och sen ska jag överrösa bloggen med bilder ;).
Good night sweatheart good night!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0