1 December 2010

Det är redan DECEMBER!!! Det här halvåret har gått så otroligt fort, har knappt hunnit blinka och det har redan gått tre månader sedan jag började skolan igen. Jag har bara ett halvår kvar på universitetet nu :). Det är både med glädje och sorg jag lämnar Linköping, universitetet och mina vänner här <3. Jag känner mig ganska "klar" med Linköping nu och för mig är det en studentstad, vilket gör att när jag börjar jobba, så lockar inte staden mig särskilt mycket. Det ska bli SÅ skönt att göra något annat för omväxlingsskull och slippa sitta och läsa, läsa, läsa och istället utöva det praktiskt (om jag får något jobb dvs.). Många av mina vänner (förutom de som är härifrån ursprungligen) kommer att flytta någon annanstans eller "hem" igen. Några vänner har ett år eller ett par år kvar på universitetet, så dem kan jag komma ner och hälsa på :). Så det löser sig! Tycker man om någon riktigt riktigt mycket håller man kontakten i alla fall.

Läste min blogg igår, från förra årets december och tänkte att jag skulle göra en sammanfattning om december 2009, men det får bli i eftermiddag/kväll. Jag tjatade tydligen om hur kallt det var också, mellan -2,8 - -8 grader...vet ni hur kallt det är idag? -17!!! Jag menar, HERREGUD!!! Då borde man inte ens vistas ute :(...det är KALLT, minus 2,8 är inte speciellt kallt :P. Jag längtar så förbaskat mycket till Thailand nu! Sol, värme, bad, shopping, god mat, skönhetsbehandlingar och framförallt umgås med min underbara familj <3. Den 27:e december bär det av, längtar tokmycket!

Idag är det ju som sagt första december och jag har öppnat mina två adventskalendrar (den från BingoLotto, ingen vinst :( och den med choklad i), har sminkat mig och sitter nu och äter det sista av min frukost :). Lyssnar även på härliga jullåtar, Oooooo Helga Naaaaatttttttttt....Aja, ska strax slänga ihop en sallad till matlåda och sedan fixa det sista inför grupparbete idag. I kväll blir det step och sedan kyckling till middag och BSF :). Nice!

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0