Fixing...

Nu har jag fixat lite med julklappar på nätet, bokat in lite saker i kalendern samt fått iväg en massa sms till nära & kära :). Egentligen skulle jag behöva läsa artiklar nu, men jag känner mig så seg och omotiverad :(. Jag vill ha jullov NU!!! Aja, jag antar att jag verkligen inte borde ge upp nu eftersom det bara är 4 dagar kvar :P. Typiskt mig. Fattar ni. Om 4 dagar går jag på jullov :) och det varar ända till den 9 januari :). Ska bli så skönt med en ledig vecka hemma i Svergie och då ska jag umgås med mina vänner och försöka åka lite skridskor, längdskidor och gå promenader :). Sedan åker vi till Thailand i nästan två veckor och det ska som sagt bli otroligt skönt!

Den 10:e januari tar jag nya tag och kämpar mig igenom den sista terminen på Linköpings universitet. Det är helt otroligt vad fort tiden har gått. Jag tyckte gymnasiet gick jättesegt och nu har jag snart gått tre år på universitet och tiden har bara flugit förbi. Nyss var det ju sommar. Jag är i alla fall otroligt glad för att jag flyttat hemifrån, nu bott ensam i ett halvår, planerar min tid efter vad jag vill och kan göra, lagar min egen mat och tar hand om mig själv :). Känner mig så duktig och framförallt vuxen! Shit, jag kommer verkligen sakna den här fina lägenheten. Den är perfekt! Ligger mitt i stan, med en underbar utsikt, den är 47 kvm stor med separat sovrum och den är så fräsch och snygg. Jag vill inte lämna ifrån mig den, men samtidigt vill jag inte bo kvar i Linköping. Jag är klar med Linköping nu, det finns inte så mycket mer att hämta här. Jag längtar tillbaka till Stockholm och närheten till mina bästa vänner och min underbara familj. Och Stockholm på sommaren är MAGISKT :). Linköping är för mig en studentstad och jag tror inte att det är roligt att bo här när man inte är student. Dock kommer jag sakna alla goa människor jag träffat under mina tre år här. Underbara Ameli som jag delat så mycket roligt med, finaste Hannah som delar mitt intresse för träning och kost och dessutom är vi ganska lika, bästaste Angelica som jag träffat genom jobbet på NH och som betyder massor för mig, sötaste Hanny som jag blivit tajt med under hösten som betyder mycket för mig och som jag verkligen kan prata med, rara Louise som jag inte träffar så ofta, men vi har väldigt trevligt och roligt när vi ses :). Sedan har jag alla underbara kompisar i klassen som betyder massor för mig, speciellt nu under hösten när jag gått från att vara sambo till att vara ensamboende. TACK söta för att ni alla finns där för mig, ni har alla en speciell plats i mitt hjärta!

Nu fick jag skriva av mig lite om mina tankar och så kring flytten härifrån i vår, spännande värre! Då börjar ännu ett nytt kapitel i mitt liv :). Ni får följa med mig i bloggen under våren och få reda på vad som händer in my life ;). Nähä, nu kanske man borde ta tag i det här med att läsa artiklar :P. Ska äta en ordentlig mellis vid halv fyra och sedan ge mig ut en runda på stan och försöka införskaffa de sista julklapparna :). Har ni köpt alla julklappar redan? Vad blir det för fint?



/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0