Reflektionspass


Jag har nämnt några gånger i bloggen att jag och Hannah ska planera reflektionspass samt leda det, men jag har aldrig berättat vad det gått ut på. Det är alltså frivilligt om man vill göra detta, men både Hannah och jag såg det som en lärorik process och väldigt intressant. Man leder en grupp per par, som precis har börjat ettan på programmet. Det är en stund för dem att koppla av, reflektera och resonera kring hur de har det i gruppen med samarbete, relationer och roller. Vi har haft lite lekar för att få en mer sammanhållen grupp, men samtidigt haft lekar för att förstå vilka olika roller som finns i en grupp mm. Vi har träffats ungefär en gång i månaden sedan september och idag var sista gången.

Det är jättetråkigt tycker jag, men samtidigt skönt att kunna lägga 100% på skolan igen. Men jag har faktiskt lärt mig mycket genom den här processen. Hur man leder en grupp, hur man får en grupp att samarbeta och reflektera över saker, hur man hanterar olika situationer och problem, hur man planerar ett reflektionspass mm. Reflektionsgruppen vi har haft är verkligen jättetrevlig och vi har lätt för att prata och skratta tillsammans. Kommer kännas tomt att inte träffa dem mer.

När vi skulle bjuda på lite julfika idag (lussebullar och julmust) fick vi även varsin blomma av gruppen. Hur gulligt var inte det?! Så nu har jag en liten julstjärna här hemma i år också :). Blev så otroligt glad och lite rörd, de bara skrattade åt mig :P. Vi gjorde även en utvärderingsblankett som de fick fylla i och vi fick mycket bra feedback. Jag är jättenöjd med mitt och Hannahs jobb och jag hade verkligen inte kunnat ha en bättre "kollega" vid min sida. Tack Hannah för dessa underbara möten, vi är ett grymt team! Skönt det nu när vi ska börja slåss i vår ;).

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0