14 December 2010


Dags att ge sig in i "bloggvärlden" igen, det var ett par dagar sedan sist! Nu har jag varit väldigt dålig på att uppdatera, riktigt pinsamt dålig faktiskt. Som vanligt har jag haft mycket för mig och jag bestämde mig för att lägga allt krut på skolan de senaste dagarna, ville verkligen klara duggan idag. Vilket jag gjorde :)!!! Så nu har jag klarat alla tentor och duggor för den här terminen, känns skönt att slippa börja det nya året med omtentor osv. Så skönt!

I söndags pluggade jag precis hela dagen, förutom en paus då jag tränade kickboxning med Hannah. Det är så underbart att träna med henne :). Trots att stackarn sträckte benet så kämpade hon tappert på iaf, det kallar jag strongt. Hon är grym på att peppa också, jag har sjuk träningsvärk dagen efter. Det här passet kom väldigt behövligt mitt i allt plugg. Det gav mig extra energi att fortsätta plugga på kvällen :).

I går satt jag med Ameli i biblioteket i några timmar och gick igenom alla avhandlingar och artiklar vi har läst, sedan lade jag ifrån mig plugget för dagen. Mamma kom på besök :). Så vi gick en runda på stan, handlade lite mat och käkade middag på George's. Sedan gick hon ut och gick och jag åkte iväg och körde medel 70. På kvällen mös vi framför Svenska Hjältar, måste jag säga att tårarna rann? Riktigt fint program.

Och så kommer vi slutligen till idag :). Duggan var inte förens på eftermiddagen, så förmiddagen ägnade jag åt att ta sovmorgon, gå en powerwalk och sedan plugga. Skrev duggan och sedan promenerade jag med Ameli hem :). Kvällen har jag spenderat med Hannah. Vi firade våra duggor med mat från Burger King, mycket gott! Sedan har vi varit på Make up-store event och fått lite bubbel. Jag vann även en liten present i form av en brosch och ett nagellack :). Har haft lite tur med att vinna i höst. Först helårsprenumeration på VeckoRevyn, sedan en ny bingolott (jag vann ju iaf) och idag detta. Roligt att jag också får vinna ibland :). Tack för en supermysig kväll Hannah, alltid lika mysigt att umgås med dig <3.

/E <3

Kommentarer
Postat av: Hannah

Åh vännen, vad glad jag blir när jag läser allt fint du skrivit!!! :D tack detsamma ska du veta, du är en riktig kanon vän och jag har sån tur att vara din vän! :) stora kramar

2010-12-15 @ 09:15:41

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0