17 December 2010

Jag försökte logga in på blogg.se flera gånger igår, men sidan strulade något enormt! Hade verkligen suget efter att skriva massor av roliga inlägg igår när tiden fanns, men då ska det självklart inte fungera :(. Suck! Aja, idag har jag inte tid att skriva allt roligt jag hade tänkt skriva om igår (Thailand, Shopping-lista osv.), eller kanske ikväll :). Vi får se helt enkelt.

Idag har jag en fullspäckad och väldigt rolig dag framför mig. Har börjat morgonen med att sola solarium. Äter ju maxosol nu som ska göra att jag blir lite brunare än vanligt och dessutom inte bränna mig lika lätt. Självklart kommer jag köra på hög solskyddsfaktor när jag är i Thailand, är väldigt känslig för solen, så det är lika bra :). Tanken var i alla fall att jag solade idag och sedan ska jag sola på måndag igen för att "grunda" min otroligt bleka hy inför Thailand om 1 vecka och 3 dagar :D. Vad tror ni om det? Är det en bra eller dålig idé?

Dagen fortsätter strax med att jag ska byta om och åka iväg och träna styrketräning :). Sedan blir det en snabb lunch och en snabb runda på stan för att fixa det sista med alla julklappar. Vidare till frisören och ÄNTLIGEN färga min utväxt, håll tummarna, ny frisör denna gång :). Efter frisörbesöket ska jag träffa Louise för en promenad runt ån och en fredagsfika på Espresso House. Kvällen blir lugn med lite plugg, kanske något roligt blogginlägg och lite städning. Ska upp hyfsat tidigt både lördag, söndag och måndag...så det får inte bli för sena kvällar.

Nähä, nu ska jag slänga upp min outfit från i förrgår (hade tänkt lägga upp den igår) och sedan sparkar jag igång den här dagen på riktigt. Vad ska ni göra denna underbara fredag?


Bjuder på den här roliga bilden som togs för lite mer än en månad sedan när tjejerna var här :D! Älskar håret!

/E <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0