A bit tired...




Nu börjar jag bli lite trött här hemma. Har haft en heldag med roliga saker som gjort att jag känner mig helt slut både psykiskt och fysiskt, men det har varit en helt underbar dag. Började som sagt min morgon med att sola, skönt var det och skillnad syntes direkt (efter trosorna), sedan var jag och styrketränade. Ett grymt pass idag faktiskt, höjde vikten på flera övningar och en övning som jag brukar ta 25 kg på tog jag 35 kg på i slutet ;). Inte illa va? Berättar mer om mitt träningspass på träningsbloggen imorgon :). Efter styrkträningen blev det en snabb dusch och lunch och sedan vidare till frisören.

Bilderna ovan är efter frisörbesöket idag och jag är jättenöjd :D. Hon var väldigt noga och gjorde det hela väldigt bra :). Jag klippte som sagt inte håret, utan väntar med det tills efter Thailand. Har fått otroligt långt hår nu, men jag gillar det :). Vill nog ha lite längre faktiskt, men inte för långt ;). Färgen blev i alla fall fin, men var lit skeptisk där i början när hon sa att hon skulle färga mitt hår med lera (?). Haha, den såg ut som senap också. När hon sköljde mitt hår lade hon i en snabbtoning som gjorde håret lite kallare, vilket jag tycker är snyggt :). Fick även huvudmassage när hon tvättade håret, jätteskönt. Henne ska jag lätt gå till nästa gång igen :). Vad tycker ni? Ser ni någon skillnad?

Efter frisören sprang jag förbi ett par affärer för att fixa julklappar och köpa lite till Thailand-resan. Sedan träffade jag Louise och vi gick en promenad runt ån och avslutade med att dricka chailatte och äta varsin macka på Espresso House, jättemysigt att träffa henne igen :). Vi har alltid så roligt när vi ses! Kom hem vid halv åtta och har sedan fastnat vid datorn sen dess :P. Har planerat in massa roliga saker under veckan jag är hemma i Stockholm :). Ska förmodligen äta middag och träna Zumba med Emelie den 22:a, träffa min killkompis Zache den 25:e, kanske gå till Tegelbruket (Täby) den 25:e på kvällen och festa med Julia och Malin (vem mer är på?) och sedan blir det skridskor med Emelie den 26:e. Fullt upp med andra ord ;). Vill även hinna med att träffa min snutt Ellen innan jag drar till Thailand :). När ska vi klämma in det sweetheart? Timmarna bara flög förbi när jag satt och pratade med mina kompisar på FB samt skype ikväll, underbart <3.

Nu ska jag sova om en liten stund för att vakna till en ny, härlig dag imorgon. Ska börja morgonen med en powerwalk runt ån tillsammans med Hanny. Sedan blir det plugg i några timmar varvat med städning samt lite packning och på kvällen hoppas jag att det blir lite lördagsmys tillsammans med Hanny :). Good Saturday! Vad ska ni hitta på?

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0