Myskänsla & Jullov

Jag älskar känslan som infinner sig efter ett hårt träningspass, när man sitter uppkrypen i soffan nyduschad och i favoritmjukiskläderna :). Det är ett lugn som infinner sig och man känner sig så duktig :). Riktigt värd att sitta och mysa i soffan helt enkelt. När burkar ni få en sån där riktig myskänsla?

Idag har jag och Ameli varit jätteduktiga och pluggat intensivt med paus för lunch och lite glass fram till fyra. Sedan bytte jag om och drog iväg och tränade. Planen var skivstång+kondition 70 min, men jag kom två minuter efter att de släppt de sista platserna och blev därför utan plats :(. Blev riktigt irriterad och trött på mig själv, men kompenserade med att köra ett egetsnickrat skivstångspass + kondition på gymet istället i 105 min, det ni ;). Skönt slut efter det! Har hunnit med att duscha, äta middag och håller nu för fullt på med tvätten. Nu har jag jullov gott folk och det är en otroligt härlig känsla!

Nästa vecka är fullspäckad med roligheter som börjar redan imorgon. Imorgon åker jag hem till mitt kära Stockholm igen :). Hoppas verkligen att tåget går som det ska, SJ kan man verkligen inte lita på i vintertid...Ska nämligan äta middag med mina favoritsystrar Bella och Sara på kvällen, ska bli otroligt mysigt. Men först är det en förmiddag i Linköping och jag tänkt avsluta mitt år i Linköping med att sola lite solarium och springa en mil på löpbandet :), bra va?

Aja, tänkte slänga upp lite roliga inlägg i träningsbloggen nu och sedan ska jag ha fjärde adventsfika med mig själv, mysigt värre!

Förresten, bara 5 dagar kvar till julafton :)...




Julen 2009 på Gotland

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0