Fokus --> Skola!

Idag har jag faktiskt tro det eller ej lagt väldigt mycket fokus på skolan. Jag började min morgon tidigt med ett väldigt intressant styrgruppsmöte. Jag har valts ut i min arbetsgrupp att representera oss, så det är därför jag var på detta möte. Valde rollen som värdinna på konferensen vi ska ha i januari, så jag ska hälsa alla välkomna, presentera de olika streamens bidrag osv. Ser faktiskt väldigt mycket fram emot det, känns som en bra och lärorik uppgift :). Efter det hade vi alltså sista reflektionspasset som var jättetrevligt, en grym avslutning på en härlig termin tillsammans.

Sedan när jag kom hem satte jag igång och läste kurslitteratur direkt. Har läst till och från precis hela dagen med avbrott för lunch och middag. Pausade nu på kvällen med att handla det sista till Angelicas julklapp :) samt träna Skivstång+kondition. Har även hunnit damma lite och tvätta toaletten, lämnar dammsugningen till imorgon. Nu under de senaste timmarna har det blivit skolarbete igen, men då har jag läst igenom en del artiklar som ska gås igenom imorgon. Mycket nu! Aja, borde egentligen ha sovit för längesen, men jag har så mycket att göra och så lite tid. Har en obäddad säng som väntar...måste alltså bädda innan jag får sova :(.

Imorgon kommer det finbesök från Frankrike hit, nämligen ANGELICA :). Hur underbart är inte det? Jag har längtat så tokigt mycket efter henne och nu, äntligen, efter lite mer än tre månader ses vi igen. Men credd till oss som varit riktigt duktiga på att hålla kontakten med varandra via skype flera dagar i veckan :). Skönt att man har lite koll på varandra trots det långa avståndet. Dessutom bloggar vi ju båda två, så vi vet att den andra mår bra :). Men att träffas, som vi ska göra imorgon, slår allt! Vi ska julfika och byta julklappar, gå en runda på stan samt handla mat till kvällen, promenera "vinterljus", förfesta tillsammans med Ameli och Angelicas kompis Michaela och sedan blir det förmodligen Flamman på kvällen. Dagen efter blir det förhoppningsvis lite sovmorgon och efter det en rejäl brunch på Pitcher's. Ska bli helt awesome! Ses imorgon tösen :). 



/E <3

Kommentarer
Postat av: Lacka

Weeei, ses imorgon babe!

2010-12-10 @ 00:26:17
URL: http://niceisniice.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0