Why?

Varför i ******* kan inte min huvudvärk försvinna? Jag pallar faktiskt inte mer! Nu har jag haft huvudvärk precis hela dagen och då har jag sovit ordentligt i natt, jag har druckit massor med vatten (för att vara jag) och jag har vilat...dumma huvud. Imorgon måste det vara borta, för jag mår typ illa samtidigt. Vad kan det vara för något? Jag brukar aldrig ha huvudvärk i två hela dagar...så segt!

Aja, ska inte tjata ut er med min huvudvärk, men det påverkar mig så negativt :(. Har i alla fall tagit mig igenom ett par kapitel i en uppsats jag ska läsa till duggan idag, trots huvudvärk! Sedan har jag varit på synundersökning och fick ingen höjd styrka på linserna, men en kontroll är ju ändå bra :). Sedan sprang jag lite på stan med Hannah och sedan Hanny för att efter det fortsätta hem för lunch. Nu ska jag snart byta om till träningskläder och bege mig ut i SNÖOVÄDRET (vad roligt det är att det snöar idag igen) på cykel. Ska förhoppningsvis träna skivstång+kondition om jag får plats :).





Blir kanske julklappsnatta eller vad det heter i Gränden ikväll med Hanny, ska även skutta i säng hyfsat. Måste sova ordentligt innan helgen med Ellen, av erfarenhet vet jag att det brukar vara intensivt och så ska det även bli denna gång :D.

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0