29 December 2010


ÄNTLIGEN i Thailand mina vänner :). Det är hur nice som helst!!! Vi har hunnit vara här i lite mer än ett dygn och på den tiden har jag hunnit äta middag på en fransk restaurang igår kväll, äta en otroligt stor och god frukostbuffé, shoppa på MBK (och kollat på Siam Discovery, Siam Center och Siam Paragon), sola en liten stund innan solen gick ner samt äta middag på en thailändsk restaurang.

Flyget från Stockholm till Köpenhamn gick väldigt snabbt och smidigt :). Sedan var det några timmars väntan på planet till Bangkok, men flygresan på lite mer än tio timmar gick ovanligt snabbt eftersom vi flög över natten och man sov i princip hela tiden. Hur skönt som helst! Sedan blev vi upphämtade i en superlyxig transport som tog oss till fina Hilton här i Bangkok :). Så nu är jag (+familjen) äntligen i värmen. Det är storstadspuls på hög nivå och shoppingcenterna kryllar av människor, men jag gillar det. Det är ungefär 30 grader varmt ute och man går i shorts och linne eller klänning hela tiden :D. Jag älskar värme och sol.

Imorgon blir det häng vid poolen ett par timmar innan det är dags för shopping igen :). Jag och syster ska ta oss till Platinum fashion mall som tydligen ska vara väldigt populär, nu kliar det i fingrarna, jag vill SHOPPA ännu mer. Idag fick jag "bara" med mig tre saker från MBK, men jag har redan spanat ut lite annat jag vill köpa också. Ska nog inte bli så svårt att fylla väskan ;).

Bjuder på lite bilder så länge;


Syster och jag på planet till Bangkok :)


Min första Starbucks utanför MBK, blir nog ett par till ;).


Mamma får pedikyr :). Jag gjorde både manikyr och pedikyr för 700 Bath (runt 170 kr).


Syster och jag med varsin drink i loungen igår :D


Världens finaste pappa och mamma på den thailändska restaurangen Yok Yor :)


Jag och syster i våra nya shoppingfynd :). Bara lite färg på hyn som fattas?

/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0