6 December 2010


I'm alive! Det var evigheter sedan jag skrev i bloggen, men jag har minst sagt haft fullt upp. Dock har det bara varit härligt, underbart och roligt :). Självklart pratar jag om den underbara helgen tillsammans med Ellen som kortfattat kan sammanfattas med att vi hade myskväll med ansiktsmask och måla naglarna, morgonpromenad, spontanpromenad till Tornby från stan (runt 40 min), shopping på allt från Rusta och Systemet till H&M och Ikea, "plockmat-kväll" framför Så mycket bättre, förfest, "olycka" med lysrör (berättar mer imorgon...), utgång på NH, sovmorgon, ännu mera shopping, adventsfika och avslutningsmiddag med världens godaste lasange :D. Allt detta från fredag till söndag kväll :). Intensivt, men alldeles alldeles underbart. Väntar spänt på att fotografen (aka. Ellen) ska skicka lite fina bilder från helgen, då ska jag också berätta mer i detalj :).

Idag har det varit en lång dag i skolan, sedan handlade jag lite mat, åt middag och avslutade kvällen med träning och Svenska Hollywoodfruar :). Egentligen är jag megatrött, men kände mig så förbaskat sugen på att slänga upp ett par inlägg på bloggen innan jag sover ;). Behöver verkligen sova ordentligt i natt eftersom det inte blivit så mycket sömn under helgen, så jag får väl unna mig själv en sovmorgon imorgon kanske? Har ingen skola imorgon, dock har jag massor att läsa :(. Så det får bli en tripp till simhallen för ett stenhårt pass i bassängen för att sedan sätta mig och plugga precis hela dagen...mindre roligt! På kvällen ska jag dock hem till Jennie i min klass på julfika :). Vi blir femton tjejer som ska fika med lussebullar, pepparkakor, julgodis, glögg, julmust mm. Ska bli otroligt mysigt! Bra avslut på dagen i alla fall :). Först gräver jag ner mig i skolböckerna ;).

Tjatter, tjatter, tjatter...blir så mycket text när jag skriver. Vad tycker ni om mitt nya träningslinne och min nya vattenflaska på bilden? Köpte linnet i lördags och sedan överraskade Ellen mig med vattenflaskan med motiveringen "du måste ha en vattenflaska som matchar, en riktig barbieflaska" <3. Tack söta du! Använde den idag och den var dessutom väldigt bra :).

Nähä, ska slänga upp vad jag shoppat i helgen och sedan blir det att krypa till kojs. Hörs imorgon igen!
/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0