2 December 2010


Nu är andra luckan i mina kalendrar öppnade :). Härligt! Bara 22 dagar kvar till julafton nu. Dock vann jag inget på BingoLottokalendern idag heller, men en liten chokladbit fick jag som vanligt i den andra kalendern ;).

I natt sov jag nästan hela 9 timmar, så skönt och välbehövligt. Men tror ni inte jag vaknar med ont i huvudet? Inte en dunkande huvudvärk som igår, utan mer ont på ett ställe...så drygt. Ärligt, vad kan det bero på? Att jag ätit lite för mycket socker i några dagar nu (mycket och mycket, men mer än vanligt)? Tror inte min kropp är van vid socker på det sättet längre, för såfort jag smällt i mig godis eller kakor så mår jag dåligt, inte psykiskt utan fysiskt :(. Aja, efter lite frukost och när jag kommit igång lite känns det bättre. Hoppas det försvinner till efter lunch, så att jag kan läsa i massa timmar idag :).

Snart ska jag göra mig iordning och bege mig ut på stan :). Blir synundersökning och lite shopping med Hannah och kanske Hanny. Idag är det -18 grader, så jag ska nog inviga min "michelinjacka" idag. Det är toppen när man bara ska springa runt på stan, men när man cyklar är den alldeles för varm. Efter stan blir det som sagt lunch, plugg och städning. Imorgon kommer ju en av mina absolut bästa vänner hit, min underbara Ellen. Den här helgen har jag längtat efter i evigheter. Hon kommer ganska sent imorgon, så jag ska fixa lite mys till kvällen och så ska vi bara chilla, umgås och lägga oss tidigt :). På lördagen blir det nog hyfsat tidig uppgång, vill ju hinna med så mycket som möjligt! Blir kanske en powerwalk, massor av shopping, lunch på stan osv.?? Vi får se lite vad som händer. UNDERBART ska det bli i alla fall.

Nähä, nu är det nog dags att fixa iordning mig lite. Hörs vid lunch igen :).
/E <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0